En Booqui i la Quiboo et saluden des de l'Àfrica - Alfons Freire

En Booqui i la Quiboo et saluden des de l'Àfrica

By Alfons Freire

  • Release Date: 2014-01-12
  • Genre: Action & Adventure Fiction for Kids

Description

Si t'agrada en Booqui i la resta de la colla, ara pots tenir les seves samarretes, fundes i altres objectes seus. Aquí: http://www.redbubble.com/people/toptaptip

---
En Booqui i la Quiboo reben una invitación molt especial i… s’en van a l’Àfrica! Coneix la sabana africana i les caracteristiques més interessants i divertides dels seus animals en aquista nova aventura d’en Booqui, la Quiboo i els seus amics.

Aquesta és la tercera aventura d’en Booqui i la Quiboo, una col·lecció d’ebooks infantils que ha estat número 1 a Espanya i que fa més d’un any que està en el top100 de les llibreries iBooks de Llatinoamérica. 

Un llibre digital infantil divertit, escrit i il·lustrat per l’Alfons Freire i produït per booqlab per a TopTapTip.


L’Alfons Freire, fa moltes coses: és escriptor, il·lustrador, i també un dissenyador editorial, editor, pintor i filòsof que viu a Barcelona. Porta més de 20 anys en la indústria editorial, donant serveis editorials, majoritàriament de disseny i direcció d’art de llibres complexes.

TopTapTip és un projecte editorial dedicat a la publicació d’ebooks infantils, tant nous com ja publicats en el passat. Creiem en un procés editorial cooperatiu i divertit que respecti les idees originals dels autors mentre les aprofita en el nou entorn digital. Unim la lectura als jocs i a la tasca pedagògica en ebooks i apps interactives i multimèdia, plenes de colors i alegria.
Publiquem en anglès, castellà, català, japonès i, probablement, en altres idiomes en un futur no gaire llunyà.

Descobreix més a http://www.toptaptip.com

Comments