Σύγχρονος Βουδισμός: Τόμος 1 Σούτρα - Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο & Geshe Kelsang Gyatso

Σύγχρονος Βουδισμός: Τόμος 1 Σούτρα

By Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο & Geshe Kelsang Gyatso

  • Release Date: 2012-07-20
  • Genre: Buddhism

Description

Εισαγωγή και Ενθάρρυνση

Αυτό το eBook Σύγχρονος Βουδισμός – Το Μονοπάτι της Συμπόνιας και της Σοφίας σε τρεις τόμους, διανέμεται δωρεάν σύμφωνα με την επιθυμία του συγγραφέα Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο. Ο συγγραφέας λέει: «Με το να διαβάζουν και να ασκούνται στις οδηγίες που δίνονται σε αυτό το βιβλίο, οι άνθρωποι θα μπορούν να λύνουν τα καθημερινά προβλήματα τους και να διατηρούν συνεχώς ένα χαρούμενο πνεύμα». Έτσι ώστε αυτά τα οφέλη να μπορέσουν να διαπεράσουν ολόκληρο τον κόσμο, ο Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο επιθυμεί να προσφέρει αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο ελεύθερα σε όλους.

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε αυτό το πολύτιμο βιβλίο του Ντάρμα, του οποίου η λειτουργία είναι να απελευθερώνει τα έμβια όντα μόνιμα από τη δυστυχία. Μέσα από την ανάγνωση και τη συνεχή άσκηση στις συμβουλές αυτού του βιβλίου, τελικά τα προβλήματά σας που προκαλούνται από το θυμό, την προσκόλληση και την άγνοια θα παύσουν.

Ο Τόμος 1 Σούτρα εξηγεί πώς να ασκηθούμε στις θεμελιώδεις βουδιστικές αρχές της συμπόνιας και της σοφίας στην καθημερινή ζωή μας. Καλύπτονται θέματα όπως Τι είναι ο Βουδισμός;, η Βουδιστική Πίστη, η Πολυτιμότητα της Ανθρώπινης Ζωής μας, Τι Σημαίνει Άραγε ο Θάνατός μας;, Τι είναι το Κάρμα;, Οι Τέσσερις Ευγενείς Αλήθειες και η Εξάσκηση στην Αγάπη και τη Συμπόνια. Αυτός ο τόμος παρουσιάζει το πώς μπορούμε να μεταμορφώσουμε τις ζωές μας, να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους και να δούμε πίσω από τις εμφανίσεις, ώστε να δούμε τον τρόπο που τα πράγματα υπάρχουν αληθινά.

Παρακαλώ χαρείτε αυτό το ξεχωριστό δώρο από τον Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο, ο οποίος αφιερώνει με τα ακόλουθα λόγια: «Μακάρι καθένας που διαβάζει αυτό το βιβλίο να βιώνει βαθιά πνευματική ειρήνη και να επιτυγχάνει το αληθινό νόημα της ανθρώπινης ζωής». 

Με τις καλύτερες ευχές,

Manuel Rivero-De Martine
Tharpa Publications, UK Tharpa Director info@emodernbuddhism.com

Comments